Pomoč svetovalnih delavk šole

Mar 20, 2020 | Novice

Pozdravljeni!
Delavci OŠ Milana Šuštaršiča se zavedamo, da je trenutna situacija lahko izziv tako za vas, kot tudi za vašega otroka. V teh okoliščinah svojo pozornost in naklonjenost še posebej namenjamo ljudem, ki potrebujejo konkretno pomoč, ali samo »oddaljen« socialni stik. Če potrebujete pomoč pri organizaciji delovnih obveznosti, povezave do interaktivnih strani, ideje za ustvarjanje in igranje ali pa preprosto glede soočanja z odsotnostjo od šole in s COVID-19, so vam in vašemu otroku na voljo svetovalne delavke naše šole.

Če ste se sami znašli v taki, ali podobni stiski oz. takšno situacijo prepoznate v drugi družini, to sporočite svetovalni službi na elektronske naslove:

  • Anja Godec Milinkovič, psihologinja: anja.godec@guest.arnes.si ali na telefonski številki 031 236 252 od 9.00 do 15.00 ure,

Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Ljubljana je na svoji spletni strani objavil nekaj uporabnih virov za organizacijo dela na domu ter druge uporabne povezave. Do njihove spletne strani lahko dostopate peko povezave: https://www.scoms-lj.si/si/aktualno.html#43.

Lepo  pozdravljeni in bodite zdravi!

Šolska svetovalna služba

Dostopnost