ješt

Projekt ‘Jeziki štejejo’

OŠ Milana Šuštaršiča sodeluje v 5-letnem evropskem projektu ‘Jeziki štejejo’. Cilj projekta je spodbujati večjezičnost, kar pomeni, da bomo v bodočih petih letih na šoli z raznovrstnimi aktivnostmi skušali promovirati zavedanje in vedenje o jeziku in jezikih med učenci in učenkami naše osnovne šole.

Projekt Jeziki štejejo sofinancirata Evropski socialni sklad ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

 

Poročilo EVROPSKI DAN JEZIKOV OŠ Milana Šuštaršiča – 2020

 

 

Preberite si tudi:

EVROSPKI DAN JEZIKOV, 26. september 2019

 

Prireditev Raznolikost nas bogati

 

Na Evropski dan jezikov, dne 26. 9. 2017, smo ta dan obeležili s kratkim prispevkom na šolskem radiu. več… Vrstile so se različne delavnice v razredih med poukom tujih jezikov in hkrati tudi na hodniku šole, kjer so učenci reševali zanimive in poučne naloge. Odziv učencev je bil razveseljivo dober, saj so bila vsa delovna mesta na tej delavnici polno zasedena.

Delavnice so potekale v JEZIKOVAČNICI. To je muzej jezika, ki bo v času projekta živel na šoli. V njem bo mogoče prebrati in preizkusiti marsikatero jezikovno vsebino, ki bo opisana na panojih in predstavljena v obliki muzejskih rekvizitov, s katerimi se boste učenci in učenke lahko svobodno poigravali. V JEZIKOVAČNICI se bo vsak mesec menjala tema, s katerimi bomo učitelji spodbujali učence k spoznavanju in učenju tujih jezikov.

Anja Peternel, učiteljica nemščine

OBLAK/OFFICE 365

VIDEO

LIKOVNO-LITERARNI VEČER 2021 OŠ MILANA ŠUŠTARŠIČA

VIDEO

Otvoritev prizidka OŠMŠ
16. 10. 2018

Arhiv prispevkov