PRVI ŠOLSKI DAN, dodatna navodila

Avg 30, 2021 | Novice

Prvi šolski dan se boste zaradi preprečevanja okužb zbrali na šolskem dvorišču ob spodaj navedenem prostoru in določeni uri. Pričakale vas bodo razredničarke. Do vstopa v šolo se zadržujete le na prostoru, ki je določen za posamezni razred.

Vljudno prosimo, da upoštevate uro prihoda na šolski prostor. Starše, ki boste pospremili otroka v šolo, prosimo, da se od otroka poslovite za ograjo.

 Razred Ura Prostor
2. a,b,c 8.00 Nogometno igrišče
4. a,b 8.00 Pri učilnici na prostem
5. a,b,c 8.00 Košarkarsko igrišče
3. a,b,c 8.20 Pri drogovih za zastave
6. a,b,c 8.20 V bližini učilnice na prostem
7. a,b,c 8.35 Košarkarsko igrišče
8. a,b,c 8.45 Pri drogovih za zastave
9. a,b,c 8.45 Nogometno igrišče

 

Zaščitne maske nosite vsi učenci v skupnih prostorih. Učenci od 6. razreda dalje pa tudi v učilnici. Ob vstopu v šolo si razkužite roke. Učenci si priskrbite svojo zaščitno masko. Prosimo vas, da odgovorno skrbite za higieno rok in kašlja.

Z razredničarko boste preživeli 4 šolske ure in se pripravljali na novo šolsko leto. S sabo prinesite copate, ključ od garderobne omarice (tisti, ki jih imate), zvezek za beleženje in pisalo ter zaščitno masko. Ključka za kosilo ne potrebujete.

Za prijavljene učence bo organizirano podaljšano bivanje. Če bo otrok odšel iz podaljšanega bivanja pred prijavljenim časom, prosimo starše, da napišete uro odhoda.

Interesne dejavnosti se za učence začnejo 2. septembra.

 

Za malico, kosilo in popoldansko malico bo poskrbljeno.

 

Irena Kodrič, ravnateljica

Dostopnost