Prijava in odjava prehrane

Prijava in odjava prehrane

ODJAVA PREHRANE:

Odjava obrokov, prejeta do 6.00 ure zjutraj, se upošteva še isti dan. Obroki, ki niso odpovedani, se ne odštevajo in jih naročnik poravna. Odjavo prehrane urejate preko povezave na lopolis.si ali preko mobilne aplikacije Moj Lo.Polis (Android in iOS).

 

 NAČIN ODJAVE: 

NAVODILA: Aplikacija je dostopna iz vseh naprav, ki imajo dostop do interneta (računalniki, pametni telefoni …). Ko vstopite v portal se prijavite z vašim elektronskim naslovom ki ste ga posredovali šoli in geslom. Če gesla še nimate ali ste ga pozabili, ga uredite preko možnosti Ste pozabili geslo. V primetu težav se obrnite po pomoč na informatika@osmslj.si.

Če imate več otrok v šoli, dostopate za vse otroke z istim uporabniškim imenom in geslom. Vsak starš ima svoj dostop.

Po prijavi v levem meniju poiščete Odjava in kliknete na rožnat simbol prekrižane vilice in noža in prikazal se bo koledar tekočega meseca in obroki, na katere je otrok prijavljen.
Skrajno desno v tabeli so kvadratki, kjer piše »Odjava obroka« – na izbrani dan ali dneve označite kvadratke, od česa boste otroka odjavili. Pravočasno odjava se šteje odjava, ki je podana do 6. ure zjutraj za ta dan.

Navodila za odjava prehrane.pdf

OBLAK/OFFICE 365

 

Arhiv prispevkov

Dostopnost