Slavnostna otvoritev prizidka

Okt 18, 2018 | Novice

 

16. 10. 2018 se je na Osnovni šoli Milana Šuštaršiča v popoldanskem času odvila slavnostna otvoritev prizidka k šoli, ki so se je najbolj razveselili prvošolci in njihove učiteljice, saj so ravno oni prva generacija, ki bo bivala v novih, sodobno opremljenih prostorih.

Prireditev z naslovom »Pri nas pa hiško zidamo« je potekala v prijetnem, navdušenja polnem ambientu, glavna nit pa sta bila povezanost in prijateljstvo. Nastopili so prvošolci, drugošolci ter učiteljice skupaj s Pihalnim orkestrom Bežigrad, ki so zapele pesem Prijatelji, ostanimo prijatelji.

Prizidek je financirala MOL, otvorila pa sta ga ravnateljica ga. Irena Kodrič in župan MOL g. Zoran Janković, s pomočjo učencev in učenk.

Prvošolci so z navdušenjem lahko prvič sedli na svoja mesta v novih učilnicah. Starši in ostali obiskovalci so si po prireditvi ogledali lično okrašene prostore in si postregli z dobrotami, ki so jih pripravile šolske kuharice.

Po nekaj mesecev trajajočem hrupu ob gradnji in prostorski stiski ter hitenju ob selitvi bomo končno zadihali v novih, težko pričakovanih prostorih, ki imajo za nas eno izmed pomembnih izboljšav – protihrupno zaščito na stenah.

Da je pomembno, v kakšnih prostorih poteka učni proces, potrjuje izjava navdušenega prvošolca: »Jaz sem pa vesel, da sem doma v tako lepi šoli.«

 

Marinka Kozlevčar

 

Dostopnost