ZAKLJUČEK ŠOLSKEGA LIKOVNO-LITERARNEGA NATEČAJA »MEDKULTURNOST, MIGRACIJE, DRUGAČNOST«

Apr 24, 2019 | Novice

Šolsko leto se že spogleduje s počitnicami in učenci so porabili mnogo svinčnikov, popisali veliko zvezkov, zapolnili številne skicirke in tudi šolski likovno-literarni natečaj »MEDKULTURNOST, MIGRACIJE, DRUGAČNOST« se je zaključil.

V prijetnem četrtkovem dopoldnevu smo v svojo sredo sprejeli Malala, ki nam je na svojevrsten način skozi glasbo, oblačila, video posnetke in s posebno pravljico predstavila Madagaskar, ki je v marsičem drugačen od Slovenije.  Za zaključek smo ob spremljavi na različna glasbila skupaj zarajali.

Slavnostna prireditev se je nadaljevala z razglasitvijo zmagovalcev, ki so do zadnjega trenutka ostali skriti. V želji po razvijanju in vzpodbujanju ustvarjalnosti nam je uspelo razkriti skrite talente. Nastala je razstava nagrajenih in za razstavo izbranih izdelkov, ki krasijo stene v jedilnici.

 

 

Nagrajeni učenci  na likovnem področju

 

1.TRIADA SARA MALIČI 2. A 1.MESTO
1.TRIADA MAŠA KOČAR 3. C 2.MESTO
1.TRIADA PIA PEČOVNIK 2. A 3.MESTO
2.TRIADA DAŠA HOSTNIK 6. A 1.MESTO
2.TRIADA KLARA GREBLO 6. A 1.MESTO
2.TRIADA ČRT KLEŠNIK LO DUCA 6. A 3.MESTO
3.TRIADA TJAŠA HAFNER KOROŠEC 7. A 1.MESTO
3.TRIADA BELA PAK 9. B 2.MESTO
3.TRIADA TILEN MALOVČIĆ 9.A 2.MESTO

 

Razstavljeni izdelki: TARA JAGODIC, TAJA TRATNIK in HANA POPOVIČ iz 2. A, SARA KAUČIČ iz 3. C, ZOYA LUNA KLOBČAR iz 6. A, TJAŠA HAFNER KOROŠEC iz 7. A, DOMEN GUNA, EVA KOČAR, EVA GRMIČ in SARA HALITI iz 8. A, KAZIMIR PLESNIČAR, ANA GRCE, TIANA BILL, TISA BIČEK in LUCIJA ŽUVELA iz 8. B, KRISTINA MIHELIČ, SANJA GAJANOVIĆ, SAMO BAVEC in JURE KRAŠEVEC iz 9. A, TINA LENART PUCIHAR, MIA KRČAR, EVA ROZMAN GOLOB, ROK ERJAVEC in LANA GROZNIK iz 9. B.

 

 

Nagrajeni učenci  na literarnem področju

 

2.TRIADA KATJA KOSTEN 6. C 1.MESTO
2.TRIADA DAŠA HOSTNIK 6. A 2.MESTO
2.TRIADA

EVA CEDILNIK iz 4. A

IVONA SUHALJ iz 5. A.

3.MESTO
3.TRIADA SANJA GAJANOVIĆ 9. A 1.MESTO
3.TRIADA

KRISTINA MIHELIČ 9. A

MIA KRČAR 9. A

2.MESTO
3.TRIADA EVA GRMIČ 8. A 3.MESTO

 

Razstavljeni izdelki: TAJA TRATNIK, KAELI POLJŠAK in LARA ALIBEGIČ iz 2. a, EVA SCHWEIGER iz 6. C, BRINA KOSMAČ iz 5.A, IVA MOVRIN iz 8. B, NIK SIMONIČ iz 7. B, LIZA BARLOVIČ iz 7. A.

 

Vsem učencem čestitamo in želimo, da bi še naprej z veseljem ustvarjali.

 

Dostopnost